bscpen
latinica      |      ћирилица     |      english
Existing Users Log In
   
bscpen
latinica      |      ћирилица     |      english
Existing Users Log In
   

Зоран Ђаковић

Извршни директор за транспорт

Радна биографија

Лични подаци

Образовање

контакт

Број телефона: +381 21 421 299
Е-маил: zoran.djakovic@transnafta.rs